Kestopigmentiot

Kestopigmentointi tuo helpotusta nykyajan kiireiselle ihmiselle, koska se vähentää aamuisin kasvojen hoitoon tarvittavaa aikaa. Nukkumisen ja suihkun jälkeenkin kulmat, silmien ja huulten rajaukset ovat valmiiksi kunnossa. Myös saunomisen ja uimisen jälkeen kestopigmentoitujen kohtien osalta kasvojen ehostus on kunnossa.

Myös silmälasien käyttäjälle kestopigmentio on verraton apu: lasien kanssa meikkaus on vaikeaa ja ilman laseja ei näe tarkasti. Samoin käsien vapinasta kärsiville on mainiota apua vuosia kestävästä käsittelystä, sillä kestopigmentti kestää kasvoissa 2–6 vuotta. Vasta kestoajan loppupuolella väri alkaa vähitellen häipyä pois. Silloin voidaan väriä lisätä ja taas ovat vuosiksi pigmentit paikallaan.


phuket_kestopigmentointi.jpgKauneus Phuket Oy:n yrittäjä Jindahra Kraft on alan pioneeri Suomessa, joka on tehnyt kestopigmenttejä jo 22 vuotta (tehnyt myös itselleen pigmentoinnit silmiin, kulmiin ja huuliin). Työ tehdään aina tinkimättömänä laatutyönä: Amattimainen kestopigmentointi syntyi Thaimaassa yli 40 vuotta sitten. Toki tatuointeja oli tehty jo vuosisatoja, mutta vasta paljon myöhemmin keksittiin käyttää tatuointitekniikkaa kasvojen ehostukseen kuten silmien ja huulten rajaukseen sekä kulmien ja koko huulten kestopigmentointiin. Vuosien varrella on keksitty uusia ideoita ja menetelmiä, joilla kestopigmentin laitto on kehittynyt aina vain paremmaksi ja helpommaksi. Nykyään kestopigmenttia voidaan tarvittaessa korjailla, poistaa ihosta kokonaan tai vaihtaa väriä, jos entinen väri ei enää miellytä.

Kestopigmentointia ei tarvitse pelätä:

  • värit eivät ole tatuointivärejä, ne ovat turvallisia ja mineraalipohjaisia
  • uusi neula vaihdetaan jokaiselle asiakkaalle ja käytetty neula poistetaan käytöstä aina
  • iho puudutetaan ja koneella ajellaan varovasti väriä ihoon, joten toimenpide on melkein kivutonta

Työ tehdään meikkikynällä kasvoille tehdyn piirroksen ja asiakkaan hyväksymän piirroksen mukaisesti. Työ kestää asiakkaan ihon laadusta riippuen n.1–3 tuntia. Pigentoinnin jälkeen iho saattaa olla turvoksissa parin päivän ajan ja iholle voi myös muodostua pientä rupea, mutta se häviää nopeasti. Kuukauden päästä tehdään toinen käsittely joilloin lisätään väriä, minkä jälkeen asiakas voi nauttia kestopigmentistään vuosia eteenpäin.Laadukas lopputulos vaatii yleensä kaksi käsittelykertaa (sis. hintaan). Toisen käsittelyn jälkeen annamme vuoden tyytyväisyystakuun mahdollisen korjauksen varalle.

Vielä takuuajan päätyttyä kuitin esittävälle asiakkaalle suoritetaan mahdollinen korjaus ½ hintaan kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaan.

Korjaamme ja poistamme muualla tehtyjä pigmentointeja hinnastomme mukaisesti.


HINNAT

  • Kulmat450 € NYT 199€
  • Silmänrajaukset;

*ylä-eyeliner 250 € NYT 150€
*
ala-eyeliner 250 € NYT 150€

  • Huulten rajaus470 € NYT 250€
  • Koko suu500 € NYT 350€
  • Pigmention poisto; Hinta tapauskohtainen.

img_9621.jpg


HUOM! TARJOUKSET VOIMASSA TOISTAISEKSI!