spa-face-mask.jpg


Kirkastava syväkosteuttava kasvohoito on ihanteellinen kosteusköyhälle, elottomalle ja harmaalle iholle. Hoito elvyttää palauttaen ihosi tasapainon. Kirkastavaan kasvohoitoon sisältyy pintapuhdistus, kirkastava kuorinta, kulmien siistiminen, virkistävä kasvohieronta, kosteuttava naamio sekä hoidon viimeistelevä sävyttävä päivävoide.

Herkkä ja reagoiva iho tarvitsee erityishoitoa ja ammattituotteet jotka on suunniteltu tätä erityistä ihotyyppiä varten. Herkän ihon kasvohoito on rauhoittava ja elvyttävä peruskasvohoito. Herkän ihon kasvohoitoon sisältyy pintapuhdistus, kuorinta, kulmien siistiminen, hellivä kasvohieronta, rauhoittava naamio sekä hoidon viimeistelevä voide.

Syväpuhdistavaan kasvohoitoon sisältyy pintapuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus, syväpuhdistava naamio sekä hoidon viimeistelevä voide.

Kasvojen puhdistus

Hoito kestää n. 30 minuuttia. Se sisältää rentouttavan kasvojen hieronnan- ja mikrohieronnan sekä ihon puhdistuksen luonnonmukaisilla kasvojenhoitoaineilla.

Kasvohoito

Tämä hemmotteluhoito kestää 60 minuuttia. Yllämainitun hoidon lisäksi hoitoon sisältyy kuorinta ja kasvonaamio. Nämä vahvistavat ihon elinvoimaa ja vähentävät kasvojen ikääntymisen jättämiä jälkiä. Tässäkin käytän vain luonnonmukaisia hoitoaineita. Hoitopakettiin kuuluu myös rentouttava niskahartia- ja käsihieronta.

Tuotesarja EkoPharma ja Phyts.

img_9649.jpgHINNAT

Kasvohieronta ja ihonpuhdistus n. 30MIN/45€ NYT 35
Kasvohoito ja naamio n. 60MIN/80€ NYT 59€

HUOM! TARJOUKSET VOIMASSA TOISTAISEKSI!