CLINICCARE - yksi maailman parhaista ihonhoitosarjoista

CLINICCARE on korkean teknologian kosmeseuttinen sarja taaten välittömät ja näkyvät vaikutukset. Erityiset koostumukset takaavat häikäiseviä tuloksia, johtuen ainutlaatuisista erittäin vaikuttavia aineiden yhdistelmistä. CLINICCARE tuotteet ovat paitsi turvallisia myös erittäin korkealaatuisia. Kaikki CLINICCARE ihonhoitotuotteet ovat suunniteltu antamaan pitkäkestoista kosteutta iholle.

20150414_210039-1.jpg

EkoPharma - Hoitava Ekokosmetiikkasarja

EkoPharma mullistaa kosmetiikan kulutustottumukset. Enää ei tarvitse heittää tyhjää voidepurkkia roskiin käytön jälkeen, vaan sen voi käydä täyttämässä lähimmässä hyvinvarustetussa luontaistuotekaupassa alkuperäishintaa edullisemmin. Lompakko ja luonto sanovat "kiitos".

Ihonhoitosarja on valmistettu luonnonkosmetiikan kriteerien mukaan. Lisäksi tuotteet on valmistettu suomessa kotimaisena lähituotantona ja tuotannossa on suosittu kotimaisia luomuraaka-aineita.

EkoPharman tavoitteena on yhdistää apteekkikosmetiikan hoitavuus ja hyvä siedettävyys ekokosmetiikan puhtauteen, turvallisuuteen ja luonnollisuuteen. EkoPharma on myös sitoutunut kansainväliseen eläinkokeettoman kosmetiikan standardiin.

phuket_ekopharma.jpg

Lakka-Tyrni

Erittäin hoitava sarja ikääntyvän tai kuivan ihon hoitoon. Uudistaa, silottaa ja pehmentää ihoa.

Pantenoli-Kurkku

Tasapainottavat ja virkistävät puhdistustuotteet kaikille ihotyypeille, myös herkälle.

Kurkku-Mustaherukka

Hellävarainen ja hoitava sarja herkälle ja normaalille iholle. Ravitsee, kosteuttaa ja hoitaa ihoa.


EkoPharma Professional: Ihonhoito

EkoPharma Professional on kotimainen ja ekologinen ammattilaissarja laadukkaaseen ihonhoitoon luonnollisesti.

Kosteuttava -Hoitosarja

Normaalille, herkälle ja rasvaiselle iholle kehitetty Kosteuttava –hoitosarja ylläpitää ihon luonnollista kosteustasapainoa tehden ihosta kimmoisan ja pehmeän. Samalla tuotteet uudistavat ja vahvistavat ihoa suojaten myös ympäristön vaikutuksilta.

Anti-Age -Hoitosarja

Ikääntyvälle ja kuivalle iholle kehitetty ylellinen Anti-Age –hoitosarja vahvistaa ja kiinteyttää ihoa tehden siitä silkin pehmeän. Sarja suojaa myös ympäristön vaikutuksilta ja tukee ihon kollageenisynteesiä estäen ryppyjen syntymistä.

Couperosa -Hoitosarja

Couperosa -hoitosarja rauhoittaa ja hoitaa herkkää couperosaihoa ja vähentää ihon punaisuutta. Samalla se huolehtii ihon oikeasta kosteustasapainosta. Säännöllinen käyttö vahvistaa ihon ja hiussuonten rakennetta sekä tasoittaa ihon väriä ja vähentää couperosan vaikutuksia.

Anti-Akne -Hoitosarja

Akneiholle kehitetty Anti-Akne –hoitosarja puhdistaa, hoitaa ja ehkäisee tehokkaasti akneihoa sekä kuivattaa finnejä. Samalla se huolehtii ihon oikeasta kosteustasapainosta. Säännöllisen käyttö tekee ihosta terveemmän, tasaisemman ja paremman näköisen.


Phyt's ihonhoitotuotteet - Luonnollista ihonhoitoa Ranskasta

20150414_210233.jpgPhyt´s 100% luonnollinen luonnonkosmetiikkasarja PHYT'S ON 100% luonnollinen, kasvipohjainen luonnonkosmetiikkasarja.

Phyt's luonnollinen ihonhoitosarja on täysin väriaineeton, hajusteeton, lisäaineeton, ilman mitään kemiallista lisää! Phyt's tarjoaa Sinulle BIO-sertifioitua kasvipohjaista luonnonkosmetiikkaa, jossa on 100%:sti luonnollisia ja ravitsevia ainesosia hellempiin ja tehokkaampiin ihonhoitoihin. Huomaat eron välittömästi ja tulokset paranevat ajan kuluessa.

Ihosi on uudistunut, puhdistunut ja tasapainoinen. Phyt´s on ammattilaisen biosarja, josta löytyy laaja valikoima tuotteita myös kotihoitoon.Phyt's on puhtaudessaan edelläkävijä jo 40 v. kokemuksellaan luomu-tuotannosta kosmetiikassa.

Phyt's luonnonkosmetiikka on täysin luomua. Phyt's on valmistettu parhaista mahdollisista saatavilla olevista luonnon kasvi raaka-aineista, ilman synteettisiä lisäaineita. Tuotteet ja pakkaukset ovat ekologisia, kierrätettäviä ja bio-sertifioituja. Tuotteita ei ole testattu eläimillä. Tuotteet eivät sisällä parabeeneja. Phyt's -luomua jo silloin kun se ei vielä ollut muotia!